Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2016 01:07 - Петнайсетгодишно момиче намушка немски полицай в областта на шията
Автор: gosho568 Категория: Регионални   
Прочетен: 4236 Коментари: 11 Гласове:
29

Последна промяна: 05.03.2016 01:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Петнайсетгодишно момиче от марокански произход е намушкало полицай в Хановер на 26 февруари. Инцидентът е станал на гарата, след като двама полицейски служители поискали от момичето нейните документи за самоличност. В отговор момичето извадило нож, който забила в гърлото на полицая. "Тя е действала със скоростта на светлината", съобщава говорителя на местната полиция.
Ножът е бил забит дълбоко в гърлото на служителя, който веднага след инцидента е получил спешна медицинска помощ. Вторият офицер е успял да неутрализира момичето, преди да се опита да избяга от местопрестъплението.
Очевидци твърдят, че след случилото се ученичката се e държала изключително спокойно и е оправяла забрадката на главата си, гледайки към кървящия мъж.
От полицията съобщиха, че срещу задържаната ученичка вече е било образувано дело за подготовка на мащабна престъпление. Миналата есен, момичето опитало да се присъедини към ИД, но било задържано на границата със Сирия.


image





Гласувай:
29



1. kvg55 - Поздрави!
05.03.2016 01:17
Такива и по-тежки случаи ще зачестяват. Нали по-голямата част от нашествениците за това са дошли в Европата.
цитирай
2. lidislidis - Eвропейска културна ценност
05.03.2016 01:19
Каква ли ще се интегрира тази 12 годишна мароканка в Германия? Доста ценни качества притежава според изискванията на ЕС и Меркел... Дали е била наградена от тях? Чудно как са се изпуснали да съобщят този случай, обикновено полицията и следствените органи не съобщават и ги пускат да се осъвършенстват, тъй като са мигранти и по техните закони са длъжни да колят и убиват подред.
цитирай
3. sekirata - То бива,бива,ама вече стана банално.Толкова ли пък не могат да ги спрат от раз?! Могат.Убедена съм,но НЕ ИСКАТ!
05.03.2016 21:35
Трябва да си ги качат на самолетите и всяко в държавата си обратно,ако изобщо е трябвало да ги пропускат в държавата си. Така трябваше и да ги докарат в Германия, след като ги искаха толкова много -пак на самолетите. Защо беше и защо е този цирк по земя да обикалят европейските и балкански държави, и да се създава напрежение?! И не само това.?
цитирай
4. zaw12929 - Госпожа Меркел е виновницата и не и ...
17.03.2016 16:57
Госпожа Меркел е виновницата и не и мига окото!!!
цитирай
5. shtaparov - Това е...
21.03.2016 13:24
Това е същината на задграничния ислям- на това ги учат невменяемите ходжи!
цитирай
6. ikra - Само не разбрах дали трябва да се сложи + или - под статията...
21.03.2016 22:01
Новината е потресаваща, независимо къде по света се случват убийства и от кого - убийството си е убийство. Всяко едно злодеяние трябва да бъде заклеймено - но то не трябва да се свързва с определена религиозна или етническа принадлежност. Защото според юридическото право всеки човек отговаря за своите лични постъпки, а не цялата общност или нация. На фона на всичко, което се случва, сега е модерно да се спекулира с ислямската религия и мюсюлманите, така че статията е перфектно подбрана и украсена - поздрави!
А относно коментарите и коментаторите - доколкото разбирам са доста запознати с догматиката, но трябва още по-отблизо да се запознаят с религиозната догматика, за да са обективни в коментарите си - затова няма да се впускам в отговори...
Само ще добавя, че при Всевишния животът е едно от най-висшите ценности, защото крайната цел на съществуването е именно животът. Той е началото и основата на всяко нещо. В Корана убийството се счита за престъпление и голям грях. Тази забрана е правило за всички небесни религии. Наказанието за предумишлено убийство както според Корана, така според Тората е смърт (Коран, 2: 178-179; Изход, 21:12; Левит, 24:17-18).
Отново в Корана се казва: "Заради това предписахме на синовете на Исраил, че който убие човек не за човек или заради покварата му по земята, той сякаш е убил всички хора. А който спаси човек, той сякаш е спасил всички хора.” (Коран, 5: 32)
Надявам се да успеете да изхвърлите злобата, която сте стаили у вас към различните хора и да погледнете с добрина, милост и обич всяко творение - защото началото на цялото човечество започва от Адам. Не се поддавайте чак толкова на спекулациите и насажданата омраза, именно това е целта - да има вражда, ненавист и насилие между хората, нима не съзирате това. Нека поне ние като личности да не бъдем проводник на коварните планове. Надявам се, че не съм обидил никого. Приятна вечер на всички!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gosho568
Категория: Хоби
Прочетен: 1533103
Постинги: 470
Коментари: 2914
Гласове: 27939