Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2015 02:23 - Побой над българин във Сан Франциско,
Автор: gosho568 Категория: Регионални   
Прочетен: 2761 Коментари: 5 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Двама полицаи във Сан Франциско, бяха уволнени дисциплинарно заради побой над българин, който бе заподозрян в кражба на автомобил. Мъжът се казва, С. Петров и е на 29 години. Във видеото се вижда, как полицаите удрят Петров със своите палки, повече от 30 пъти! Майката на момчето твърди, че то е със психически и физически проблеми..! А, някои критици оприличават случая със скандалния полицейски побой над Родни Кинг през 1991 г. във Лос Анджелис, довел до масови безредици и кървави бунтове.  
image





Гласувай:
14



1. kvg55 - САЩ отдавна са си една полицейска ...
18.11.2015 03:07
САЩ отдавна са си една полицейска държава. Само така могат да запазят установения ред в обществото. Уволнили са полицаите, защото все още се опитват да спазват човешките права. Но със западането и разложението на буржоазното общество ще възникнат масови протести, с които и полицията като защитник на богатите може би няма да може да се справи. Тогава, когато работата ще опре до богатството на богатите, човешките права ще се забравят.
цитирай
2. mt46 - Поздрав!...
18.11.2015 07:45
И в щатите бият, дори убиват...
цитирай
3. germantiger - ...
18.11.2015 09:35
Когато в БГ полицаи/милиционери бият българи, обикновено няма уволнени.

Обяснението (едно от всички) е - американците разбира се, като система и респект към личността са по-справедливи, по-прецизни и по-качествени от българското.
цитирай
4. bliz - Толкова полиция за едно ...невинно/?/ момче
18.11.2015 14:58
Бяха наистина много полицаи и в началото двамата удряха яко... Каква е предисторията - защо бяха толкова озлобени биячите и защо за един заподозрян се събраха толкова много полицаи. Възможно е момчето да е познато на полицията и да ги е предизвикало за пореден път.

Това, че е с българско име , значи ли, че е българин ?

Записващата камера все едно предварително е била монтирана на подходящото място, не трепна, беше стабилна. Нямам друга информация, освен от постинга. Прилича ми на предварително замислено събитие - да се предизвикат полицаите, момчето да ги "изтегли" - да бяга до подходящото място за камерата и да има малко бой, после - обезщетение... Не е предполагал, че толкова ще ядоса полицаите.

Това, че са уволнили полицаите е , че не трябва да се бие така, но има ли вина и що за човек е Петров си остава въпрос. Историята не е черно-бяла...

Поздрави!
цитирай
5. lidislidis - Гледах внимателно видеозаписа
19.11.2015 00:55
Склонна съм да смятам, че всичко е предварително планувано, за да получат парични средства момчето и семейството от компенсация. Подготвена камера, момчето не вика, като го бият и въобще очеваден трик и фалшиво поведение... номер с една дума, но американците не са толкова наивни, както и зрителите на видеото. Жалко, че отново се свързва с името на България този цигански номер и се разпространява по света. Поздрави, Гошо!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gosho568
Категория: Хоби
Прочетен: 1536026
Постинги: 470
Коментари: 2914
Гласове: 27939