Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2014 14:15 - Германски крайни ливичари ще опитат да разрушат оградата по българо-турската граница
Автор: gosho568 Категория: Регионални   
Прочетен: 1858 Коментари: 3 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

В събота, пет автобуса с германски антифашисти се готвят да щурмуват българо-турската граница, за да унищожат загражденията. Целта им е да улеснят нахлуването на нелегални имигранти в България и страните от ЕС. Ако акцията им е успешна, последиците за страната ни ще са много сериозни. Само стойността на оградата е милиони левове, да не говорим какви щети ще причини безконтролния поток имигранти, сред които вероятно ще има не малко терористи. Дори при сегашното съоръжение, което обхваща твърде малък участък, опазването е трудно. Демонтирането му би предизвикало значително по-големи затруднения и би ангажирало голям човешки ресурс по границата, което ще натовари допълнително и бюджета.

Инициативата на крайно левите е обявена и във фейсбук страницата Zentrum fьr Politische Schцnheit. Част от парите за автобусите са набрани с дарителска кампания в сайта indiegogo.com. Обявено е и мястото, където ще се проведе акцията – граничната зона между България, Гърция и Турция. Антифашистите са направили и брошура с подробни инструкции, на колко точно места и с какви инструменти трябва да се среже оградата, за да бъде унищожено цялото съоръжение. Има и видеоклип, обясняващ на участниците, каква екипировка трябва да носят (вижте видеото – ТУК). Прави силно впечатление, колко професионално е подготвено всичко.

Освен всичко друго, поводът по който се прави акцията е изключително брутално лицемерие. Тя е обявена като отбелязване на годишнината от падането на Берлинската стена и организаторите я изкарват като вид почит към жертвите, опитали да избягат от Източния блок. Същите тези жертви, разстреляни именно от крайно леви антифашисти!

За намеренията на немските левичари алармираха нашенци, живеещи в Германия. Новината буквално взриви българския гняв в социалните мрежи. Местни хора и националисти се заканват, че ако държавата ни не спре наглите нарушители, те ще вземат мерки. Ако властите ни проспят тази провокация, действително може да се стигне до сблъсъци, вероятно и до кръв. Народа с право иска да брани земята си.

Подобни крайно леви групировки на Запад се наричат антифашистки, но реално цялата им дейност е насочена изключително към унищожаване на културната идентичност на европейските народи. Обикновено имат солидно финансиране с неизяснен произход, а схеми като дарителската кампания за автобусите в indiegogo.com, прикриват произхода на средствата. Акциите им, често включващи брутално физическо насилие, са насочени срещу обикновени граждани, борещи се за прекратяване на наплива от нелегални африкански и азиатски пришълци или за запазване на традиционните семейни ценности, срещу натиска на гей лобито.

Дали тази организации не опитват да изградят мрежа и у нас? Скорошната акция в София с плакати, насаждащи омраза срещу българите, навежда именно на тази мисъл. /nreporter.info/


Четете още на: http://www.epohalnivremena.com/201404/14129340.html#ixzz3ITikNfcV
 



Гласувай:
20



1. mt46 - Я,
08.11.2014 17:56
каква германска наглост!... Малко ли са ни нашите наглеци и проблеми?...
цитирай
2. lidislidis - Tова е страшно!
08.11.2014 18:29
Ако стане...
цитирай
3. atil - Няма кой да хвърли един хубав бой и на ...
09.11.2014 08:40
Няма кой да хвърли един хубав бой и на нашите и на тези откачените европейските...
Първо трябва да осъдят тия които разрушиха кльона по южната граница.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gosho568
Категория: Хоби
Прочетен: 1533064
Постинги: 470
Коментари: 2914
Гласове: 27939