Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2014 06:44 - Опозицията не е подслушвана и няма да бъде подслушвана
Автор: gosho568 Категория: Политика   
Прочетен: 1295 Коментари: 2 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Категорично опозицията не е подслушвана, не се подслушва и няма да бъде подслушвана. Това няма да го направим, отсече вътрешният министър Цветлин Йовчев.

МВР и ДАНС не се занимават с това нещо и няма да се занимават, допълни той пред bTV.

„Искания за подслушване нито за Борисов, нито за Първанов, нито за Петков не са изготвени. Такава информация не е постъпвала в МВР. По принцип няма такава информация подобна на отразената в медиите”, подчерта вътрешният министър и се обърна към бившия премиер Борисов с думите: „Ако си скочил в блатото, не се опитвай да омажеш всички с кал, за да изглеждаме еднакво мръсни всички в очите на хората.”

Вътрешният министър не може да си обясни как може да бъде подслушан разговор, който не се е състоял.
Йовчев, който беше председател на ДАНС по времето, когато на светло излезе скандалът Мишо Бирата, коментира и този вече отшумял казус.

Бойко Борисов знае кой му сготви кашата и кой му я сипа на главата, заяви вицепремиерът и вътрешен министър Цветлин Йовчев.
Йовчев, който се раздели с поста на председател на ДАНС след скандала с Мишо Бирата, обясни, че докато тогава е имало законно подслушване на Ваньо Танов, в момента „държавата няма абсолютно нищо общо, ако е имало някакво подслушване”.
Ние не сме като предишните, отсече Йовчев.

Цветлин Йовчев увери, че в момента има гаранция за контрол върху всички технически средства.
Все пак вътрешният министър призна, че в България има „доста хора, които имат ресурс, достатъчно средства да организират такова подслушване”. „Ако разбира се има такива сигнали, трябва да има разследване – няма как да се проверят общи приказки като „мен ме подслушват”, подчерта силовият министър.

Вицепремиерът посочи като най-голям успех на управлението в своя ресор „овладяването на кризата с нелегалните имигранти” и призна, че заради това „диша по-леко”. „Това е най-тежката криза за България през последните години”, изтъкна Цветлин Йовчев.

Източник: Dnes.bg

image





Гласувай:
11



1. mt46 - ...
20.01.2014 09:32
Предполага се, че има частно бюро за подслушване... :)
цитирай
2. gosho568 - 1. mt46 - ...
20.01.2014 20:41
Да, има нещо вярно! ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gosho568
Категория: Хоби
Прочетен: 1535933
Постинги: 470
Коментари: 2914
Гласове: 27939