Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2013 06:17 - Янев щял да бъде фундамент на следващия кабинет
Автор: gosho568 Категория: Политика   
Прочетен: 491 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Убеден съм, че след изборите ще има дясно-центристко правителство, по-скоро дясно-консервативно, и гарант и фундамент на това правителство ще бъдат между 20 и 25 депутати на РЗС. Това каза лидерът на партията Яне Янев при посещението си във Варна.

Между 2 и 5 милиарда лева е незаконно притежаваното имущество на варненския политически елит, изчисли Янев.

По думите му най-големият проблем на морската столица е "замърсяването, натрупването на камара боклук на политическата сцена".

„Когато ние разобличавахме варненския фараон, другите му поднасяха венци приживе и го легитимираха като най-успешния кмет на Варна. Цялата истина трябва да излезе по време на предизборната кампания. Всички варненци трябва да знаят кой кой е в обръчите и дългогодишни схеми на варненския фараон. Ще разкрием как Кирил Йорданов запазваше толкова години поста си и как изборите се случваха зад гърба на варненци”, обясни той.

Янев каза още, че неговите юристи лично ще се занимаят с проблема и ще го придвижат към съдебните зали, а оттам към следствените арести и затворите. По повод предстоящите парламентарни избори лидерът на РЗС коментира, че листата за Варна скоро ще бъде оповестена.

“Тя е съставена от млади хора, които ще работят за своя град”, уточни той. И докато беше на вълна избори, не пропусна да хвърли следващата “бомба”, като обяви: “На миналите местни избори протоколи на секционни избирателни комисии са подправяни и в тях е записвано невярно съдържание. В момента между партиите от статуквото и Кирил Йорданов текат задкулисни разговори, за да може неговите схеми за купуване на гласове да бъдат дадени на концесия за предстоящите парламентарни избори”.

Яне Янев е категоричен, че във Варна трябва да има предсрочни местни избори не само за кмет, а и за Общински съвет, тъй като настоящият в по-голямата си част бил от “фараонския модел”.

Източник: Dnes.bg



Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gosho568
Категория: Хоби
Прочетен: 1534766
Постинги: 470
Коментари: 2914
Гласове: 27939