Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2014 17:30 - Държавата тегли огромни заеми, за да не обяви фалит, а същевременно постоянно приема чужденци на своя издръжка
Автор: gosho568 Категория: Новини   
Прочетен: 7158 Коментари: 8 Гласове:
19


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Само за един ден в България официално нахлуха
70 човека. Никой не знае дали има и други, които са влезли без да бъдат регистрирани. По всичко личи, че новото коалиционно правителство започва политика на широко отворени врати и прозорци по време на политическата зима, в която българският народ е в положението на тежко болен пациент, а проветряването може да е фатално.

Има данни, че външни и вътрешни фактори активно работят против изграждането на ограда по цялата граница с Турция, а правителството ни ще изпълни изискването на турския посланик да не се строи граничното съоръжение.

Най-безобразното е, че биват приемани и регистрирани всевъзможни хора от различни държави на ГКПП, въпреки първоначално лъжливия повод за сирийската война, който бе натякван до втръсване на бедния и изстрадал български народ като аргумент да храни на свой гръб чужденци идващи от много по-богатата от нас Турция, на чиято територия няма военни действия. За радост на тези, които го желаят, България остава разграден двор и бъдещето изглежда все по-мрачно.

Да припомним, че според запознати, домогнали се до незаконно засекретената информация, досега многострадалната ни държава е изхарчила половин милиард лева за неканените гости, а много от тях са излъгали за имената и държавите си на произход, тоест регистрирани са с фалшиви идентичности. Държавата тегли огромни заеми, за да не обяви държавен фалит, а същевременно постоянно приема чужденци на своя издръжка. Хората в момента не разбират, че брутално ги обират. Няма пари за безработни, пенсионери и бедни българи, а храним десетки хиляди нелегални емигранти с неясен произход. Безимотните българи спят по улиците, а гостите по общежития. Зверска дискриминация на местното население.

Възмутеният гражданин
Общество.нет

Четете още на: http://www.epochtimes-bg.com/201404/14140450.html#ixzz3K04cgKeZ
 



Гласувай:
19



1. bliz - Всичко е по план...
24.11.2014 18:52
Всичко е по план, само че не нашия, а на враговете на България!

Това, което се случва е недопустимо!

Турският посланник бил казал да не се ограждаме. Къде се намира, че да командва?

Имаш работа, имаш жилище, някак си се справяш. Мислиш, че това , което се случва не те засяга? Когато те засегне директно, ще е твърде късно.

Тези примирени хора, спящи по улиците трябва да спят пред общините, докато някой реши да направи нещо за тях.

Сещам се, че преди време четох, че от ЕС е отпуснал милиони за изграждане на ограждения по границата. Защо не е застроено всичко? Къде са парите, ЕС не контролира ли какво става?

Щом Турция допуска да преминават през цялата и територия кандидат -емигранти, значи няма ефективен контрол, не се справя и няма думата как да се опазваме. Ние сме си на "заколение", като се надяваме наивно, че някой ще ни защити, а точно от там идват всички злини.

Ех, че се ядосах !

Поздрави :(

цитирай
2. mt46 - Поздрав!...
24.11.2014 21:36
Това е следствие от американските действия в Близкия изток... Американската политическа и военна върхушка подпали половината свят...
цитирай
3. lidislidis - "Зверска дискриминация на местното население."
24.11.2014 22:13
Toва е !
цитирай
4. benitta - Ох, как подкрепям написаното, ако ...
25.11.2014 20:41
Ох, как подкрепям написаното, ако знаеш!!! И силно упреквам мои познати, жално подчертаващи, как трябвало да съберем дрехи и помощи за тези.........хм, съмнителни типове, дето ни гледат стръвнишки злобно, а в същото време същите тези мили мои познати се гнусят от наши сънародници, спящи в ей такива картонени "жилища". Много изчанчен народ сме, много шизофреничен! Това по отношение на жалостивостта на хората около мен. А държавицата ни дрипава, как пък и от къде на къде взе под крилото си тези бежанци, хич не искам да го коментирам. Живея близо до едно от общежитията им и с цялото богатство на доброто си сърце - няма да отделя една жълта стотинка за тях!!!!!
Излях си възмущението :)))
Поздрави!
цитирай
5. gosho568 - 1. blizbliz - Всичко е по план...
28.11.2014 13:07
Недопустими неща... до безкрай! Поздрави!
цитирай
6. gosho568 - 2. mt46 - Поздрав!...
28.11.2014 13:09
Да! До това положение ни докараха тези "американски ценности". Поздрави!
цитирай
7. gosho568 - 3. lidislidis - "Зверска дискриминация на местното население."
28.11.2014 13:10
Кътат си парите за техния бездънен политически джоб... Поздрави!
цитирай
8. gosho568 - 4. benitta - Ох, как подкрепям написаното, ако ...
28.11.2014 13:12
Да, то се видя колко са читави тия бежанци... веднага като ги пуснаха в страната и започнаха, да вилнеят и да нападат хора! Първо, трябва да се помогне на българите и то много сериозно..! Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gosho568
Категория: Хоби
Прочетен: 1533029
Постинги: 470
Коментари: 2914
Гласове: 27939