Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2014 22:30 - Задава се нещо грандиозно: Удумбара цъфти по целия свят
Автор: gosho568 Категория: Новини   
Прочетен: 5078 Коментари: 8 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Нашата Вселена е пълна с мистерии, които не се вместват в установената система от знания.

Според будистката легенда, цветчетата на удумбара цъфтят веднъж на всеки 3000 години.

Последният път, когато това се е случили е било преди раждането на Буда Шакямуни, а през последните 20 години цъфтенето му се наблюдава в цял свят.

 Запознати казват, че това  

обозначава присъствието в човешкият свят на Велик Просветлен преподаващ Закона (Фа или Тао/Дао). Когато този период завърши предстоят Грандиозни събития. А злото и доброто ще бъдат овъзмездени.

Това малка ароматно цвете има много тънка, но изключително здрава дръжка. То изглежда расте на всичко, метал, дърво, пластмаса и може да се открие по стени, тавани, рамки и мрежи на прозорци. Хората, които са намирали удумбара през последните години, съобщиха, че то не увяхва с месеци, дори няколко години.

За първи път е открито на статуята на Буда в храм в Южна Корея през 1997 г. През 2010 г. китайските държавни медии съобщиха за появата на цветето, наричайки го небесно. Това е доста необичайно за китайските медии, защото китайският комунистически режим официално се придържа към теорията на атеизма и едва ли вярва в идването на Земята на голям духовен водач. Всички статии на тази тема в държавните медии бяха отстранени веднага след публикуването им, но те се разпространиха в китайския интернет.

Оттогава режимът твърди, че Удумбара – всъщност са личинки на насекомо. Думата „Удумбара“ произлиза от санскритски и означава „цвете от небето.“

Според будистката легенда, Удумбара възвестява пристигането на свещения крал, който „върти колелото, коригирайки дхармата в света“. Той ще приеме всеки човек, с милосърдие предлагайки спасение на всички.

В осмия том на будистките текстове „Фонетика и интерпретация на Хуйлин“ се казва: „Цветчето Удумбара е продукт на свръхестествени сили; небесно цвете, и то не съществува в този свят. Когато Татагата или Кралят със златното колело пристигне в човешкия свят, благодарение на голямата си добродетел и благословения разцъфва цветето Удумбара“.

/epochtimes-bg.com

image





Гласувай:
20



1. estirbg - Задава се нещо грандиозно...
14.06.2014 22:57

Не! Задава се грандиозната измама на Луцифер, който скоро ще "дойде" и ще се представи като Божия син Исус.
Щом това цвете е посочено в езическите религии, които са религии на сатана, можем да разчетем посланието от кого е и чие скорошно пристигане възвестява.




цитирай
2. mt46 - Да, интересно...
14.06.2014 23:09
Никога не е късно да научим нещо ново...
Поздрав!...
цитирай
3. donchevav - Толкова оптимизъм има в този текст - ...
15.06.2014 10:42
Толкова оптимизъм има в този текст - най-после "злото и доброто ще бъдат овъзмездени". Въпреки че това е някакъв аналог на Страшния съд, не знам защо, но ми се прииска да кажа : "А дано!" или дори "Амин! Дай, Боже!". Толкова ненаказано зло шества по земята ни, че малкото добро на този фон, направено от някого, изглежда нездрав или инфантилен порив на малоумник. Аз лично взех да се уморявам от толкова несправедливост, чувствам, че и вътрешната си хармония губя така, баланса си между представите за добро и зло. Дано Бог се смили над нас, а то в хората нямам вече надежда! Дано Удумбара, цветето от небето, разцъфне и у нас! Поздрави за постинга, Гошо!
цитирай
4. estirbg - Отдавна многократно повтарям и преповтарям,
15.06.2014 18:32
че ние сме последното поколение и всички Библейски признаци преди края са изпълнени. НО точно Библията ни предупреждава, че преди да дойде Истинският Христос, самият Луцифер ще се представи с всесветските си претенции за единствен Божий син.
Тъй като езическите религии са създадени от падналия ангел и са смъртоносната алтернатива на Истинското, даващо вечен живот Божие учение, сами разбирате, че това цвете възвестява скорошното идване на Луцифер, той е афиширал тази легенда за странното цвете!
Повече от ясно е, че сме пред прага на измамата - проблемът е дали ще признаем и се поклоним на измамника като на бог (а с това ще навлечем върху си Божия гняв, изгубвайки мястото си в небето!) или ще го отхвърлим, дори това да струва живота ни (Бог няма да се забави с възкресението!).
Нужно е колкото се може по-бързо да се приготвим за тази притеснителна неприятна среща със самия сатана (не забравяйте, че това е най-прелестният ангел на небесата, надарен с много знания, умения и невиждана гениалност - наистина ослепително до умопомрачение същество - няма рога и копита, както римо-католическата църква и езичеството го описват).
Едва три години и половина по-късно ще дойде Истинският Христос - това трябва всеки да разбере, за да не бъде заблуден от измамника!
цитирай
5. dimat - Всичко хубаво,но..
15.06.2014 22:03
..поредното очакване някой,отнякъде,по някакъв си начин,да ни направи "добро","справедливост".Нищо,че никой не може да ги формулира.Те съществуват едва ли не,като Вселенски абстракции от където всеки си загребва,това,което му изнася...днес.Утре може да е друго,при това,неговата противоположност.

Не мога да разбера хората.Чакат нещо от някъде,а не забелязват,че то е само в тях.И "добро" и "лошо",при това,взаимозаменяеми и че никой и нищо извън тях не може да им го даде.Това показва човешкият опит,но само за...мислещите.

От мен,толкова.От вас,мисленето,ако въобще ви се мисли,за самите вас.
цитирай
6. gosho568 - 1. estirbg - Задава се нещо грандиозно...
15.06.2014 23:12
Дай боже виско да е наред, душа! Поздрави!
цитирай
7. gosho568 - 2. mt46 - Да, интересно...
15.06.2014 23:14
Да, така е - винаги съм копнеел да науча нещо ново! Поздрави! ;]]]
цитирай
8. gosho568 - 3. donchevav - Толкова оптимизъм има в този текст - ...
15.06.2014 23:29
В крайна сметка, това е целта, да бъдем колкото се може по-положително настроени към всичко... За жалост ни заобикаля доста мрачна действителност в която няма почти нищо положително, но поне в блога лично аз се откъсвам от сивото ежедневие, като общувам с доста положителни хора! Поздрави! ;]]]
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gosho568
Категория: Хоби
Прочетен: 1533207
Постинги: 470
Коментари: 2914
Гласове: 27939